Omdat we veel problemen hadden met hackers die vervelende boodschappen achter lieten publiceren we aanbevelingen via de webmaster.

 

Mark van der Geest 

We willen je even laten weten dat onze reis in Rajasthan fantastisch is verlopen. Het is een waanzinnig mooie reis en genieten elke dag optimaal!

Onze chauffeur Bashkar Sharma heeft ons in een hele comfortabele auto met WIFI en AC, zeer professioneel rondgereden. We voelden ons altijd veilig bij hem in de auto en dat wil wat zeggen in het chaotische verkeer in India. 

markvandergeest


Wij hebben Bashkar leren kennen als een hele aardige en behulpzame vent. Altijd op tijd en zijn rijvaardigheid is uitstekend!
Mochten we weer naar India reizen, maken we weer graag gebruik van zijn diensten.

 

Familie Krielaart,

Een groot deel van onze reis door Rajastan hebben wij met zijn vieren genoten van de diensten van Bhaskar Sharma. Vanaf het moment dat we Delhi Airport uitliepen om 4 uur ‘s ochtends was hij paraat met een stiptheid die onze verwachtingen veruit overtrof. Hij wist ons feilloos door alle hindernissen en verrassingen te loodsen die het Indiase verkeer met zich meebrengt. Zijn Engels is meer dan behoorlijk al blijft de Indiase uitspraak wennen. Bijzonder prettig is het om te merken dat hij leergierig is, vooruit wil en snapt dat hij daarvoor ook zelf aan de bak moet. Tot slot mag zijn gevoel voor humor niet onvermeld blijven. Hij had de grootste lol dat we bijna dagelijks nagebeld werden omdat er iets vergeten was. Prompt werd er gebeld dat zijn telefoonoplader was blijven liggen.

krielaart1

Ook de werkzaamheden van Sushil mogen niet onbenoemd blijven. Hij heeft ons geholpen met het uistippelen van de route, activiteiten geregeld en hotels voor ons geboekt. Deze werden prompt aangepast toen duidelijk werd dat een zwembad een goede aanvulling was gezien de hoge temperaturen.

 

Prijstechnisch zijn de diensten waarschijnlijk niet meer het voordeligst door de komst van Ubers en Trivago’s en dergelijke. Gemak, voorspelbaarheid en kwaliteit compenseren dit echter ruimschoots. Overall een aanrader, al blijven deze diensten altijd afhankelijk van de persoon die ze levert.

krielaart2 

Wij hebben veel mazzel gehad met onze chauffeur. Hij bracht ons onderweg naar leuke plaatsten en kon ons veel vertellen over de Indiase cultuur. Op een mooie locatie zette hij prompt zijn auto aan de kant zodat wij dit beeld zelf vast konden leggen. Hij heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan de reis die wij gezamenlijk hebben gemaakt. 

  

Guy Loyson, januari 2018 

Bijna aangekomen in varanasi wil ik je bij deze laten weten dat Bashram de chauffeur via sushil super was! Erg vriendelijk en gelukkig niet nederig. Prettige kerel die veilig en goed reed. Eerste dag keek ik nog mee maar daarna vertrouwde ik hem. Dank voor jullie verwijzing. Namaste Guy Loyson 

 

Marjolijn en Jaap

 

Op 13 oktober 2017 zijn we begonnen aan onze reis die startte vanuit Delhi. Twee dagen voor vertrek werden we door Sushil geïnformeerd dat hij "dengue" had en ons daarom niet zelf zou rondrijden. Zijn collega en tevens achterneef Bhaskar Sharma heeft dit van hem overgenomen. We hebben een hele prettige en vooral ook gezellige reis gehad met Bhaskar. Hij spreekt goed Engels, weet veel te vertellen, rijdt kundig en is de hele dag in voor een grapje. Tevens heeft hij nette manieren en stelt hij de veiligheid van zijn gasten voorop. Hij geeft veel suggesties en voldoende ruimte om de beschikbare tijd ook naar eigen keuze/wens in te vullen. Ongeacht waar we naartoe gingen, gaf hij ons altijd voldoende tijd en tevens persoonlijke ruimte. Niets wat we vroegen was voor hem te veel. Daarentegen schoof hij 's avonds af en toe gezellig bij ons aan tafel voor een glaasje (Indiase) whisky. We hebben veel met hem gelachen en tevens serieuze gesprekken gehad.

 

Marjolijn

 

Door familie-omstandigheden moest Bhaskar helaas onverwacht (op dag 10) vervroegd terug naar Delhi. Hij heeft voor ons op dezelfde dag een vervangende chauffeur geregeld, waardoor we onze reis zonder vertraging konden voortzetten. Mede hierdoor hebben we verschillende chauffeurs mogen ervaren.

 

Over het algemeen waren er door Sushil prima accommodaties geregeld. We willen adviseren om voortijdig goed af te spreken waar je verblijft en hoe het programma en kosten eruit zien. Sushil kwam soms wat chaotisch over in de communicatie, waardoor er bij ons wat misverstanden zijn ontstaan. Dit is tijdens de reis verder netjes opgelost.

 

We kijken terug op 10 bijzondere dagen met Bhaskar.

 

 

Frans-Paul Tak, mei 2017

16 dagen intens genoten van onze prive rondreis door de ware kleuren van India. Bij aankomst bleek Sushil verhinderd. We ontmoette op de luchthaven Bobby. Een bijzonder vriendelijke en zorgvuldige chauffeur. Hij heeft ons 16 dagen alles laten zien. Onderweg verraste hij ons regelmatig met lokale lekkernijen. Nergens ziek geworden. De hotels hebben we zelf geregeld. Zou Bobby ten zeerste aanbevelen. Komt alle afspraken na en weet veel over dit bijzondere land. 
 
FullSizeRender
 
 
 
Myrna en Carrolien, november 2016
 
Toen we aankwamen op Delhi Airport werden we hartelijk ontvangen door onze chauffeur Ajay. We hoorden van Ajay dat Sushil verhinderd was. Sushil heeft ons direct gebeld om het uit te leggen en hoe het met ons ging. Dat hebben we als Super prettig ervaren. 
Aangezien onze koffers niet aangekomen waren hebben Sushil en Ajay heel veel moeite gedaan om te zorgen dat we onze koffers terug kregen.

We hebben een trip gemaakt van Delhi - Jaipur - Agra - Rishikesh - Delhi

Na aankomst zijn we direct naar Jaipur gereden. Het was even wennen aan het verkeer maar het voelde veilig bij Ajay in de auto. Het was een lange reis met diverse stops. Ajay kan mooie verhalen vertellen over bijv India en hindo religie. Heerlijk om naar te luisteren en vol humor.  Bij aankomst in Jaipur kregen we de keuze qua overnachten en qua budget.         
Heel fijn dat we eerst de kamers konden bekijken en daarna gaven we onze voorkeur aan.

De bezienswaardigheden die we gezien hebben in Jaipur zijn zeker de moeite waard en eigenlijk hebben we te kort tijd gehad om alles te kunnen bekijken. 
Wat echt een aanrader is, is het fort. Zowel binnen als buiten het fort. Als je wilt kun je ook een rit op een olifant doen.
Daarna zijn we gaan winkelen. Je kunt bij diverse winkels kleding op maat laten maken, wat dezelfde dag nog gemaakt wordt en afgeleverd wordt bij je hotel.

carrolien

Ajay wist de beste restaurants te vinden naar jouw wens en budget. 

Na een goede nacht rust zijn we fris de volgende dag vertrokken naar Agra.
Gunstige van het hotel aldaar was dat het op loop afstand was van de Taj Mahal.
Tip, het mooiste is om de Taj Mahal bij zonsopgang te bezichtigen. Wij hebben it wereld wonder bekeken bij zonsondergang. Bij de ticket zit ook een gids inbegrepen (je mag wat geven als tip maar het hoeft niet) dus laat je niet verleiden door alle aanbiedingen voor dat je de ticket gekocht hebt, want naast de ticketbalie staat iemand die je een flesje water, overschoentjes en dus een gids meegeeft en geeft alle info.

Ajay is heel alert en onthoudt je wensen dat hebben wij diverse keren met verwondering mogen ervaren. 

De trip naar Rishikesh was een lange trip. Ajay houdt goed reken met je, of je wat nodig hebt, naar het toilet moet, dorst of honger hebt. Ook weet hij altijd mooie fotogenieke plekjes te vinden waar hij dan stopt. We hebben heel vaak en heel veel aan hem gevraagd en hij gaf overal duidelijk antwoord op. Hij biedt hulp waar nodig. Ook Sushil checkte regelmatig hoe het met ging en hoe onze reis verliep. Dat hebben we als heel prettig ervaren.

De omgeving van Rishikesh is bijzonder mooi. De guesthouse lag in de bergen en had een mooi uitzicht. We zijn twee keer naar de ceremonie geweest bij de Ganges. De tweede keer zijn we de rivier overgestoken met de boot om de grote ceremonie mee te maken. Indrukwekkend!
Wat ook echt de moeite waard is, is de trekking naar de waterval. Wat een ongelofelijk mooi uitzichten tijdens deze pittige tocht. We hebben heerlijk gezwommen in een van de meertjes bij de waterval. Koud maar Super verfrissend en zeker de moeite waard.

Op onze terugreis naar Delhi zijn we gestopt in Haridwar. Boven op de berg een tempel bezocht. Ook weer een fantastisch uitzicht vanaf de top van de berg. De terugreis naar Delhi verliep ook weer soepel ondanks het bizarre verkeer. Alles wat beweegt gaat lris kras door elkaar heen.
Daarna heeft Ajay ons afgezet bij het vliegveld. We hebben een geweldige reis ervaren en we kijken nu al weet uit naar een volgende reis naar India die we dan ook zeker weer via de organisatie van Sushil gaan regelen. 
Tip, neem zeker volgende de tijd om een stad of plaats te bezoeken, Sushil kan je daar goed in adviseren. Je krijgt echt waar voor je geld als je die tip aanneemt.

Fijne reis met Sushil, Ajay of de andere chauffeus namens Myrna en Carrolien.
En doe Ajay en Sushil de groetjes van ons.

Als laatste, Wouter dank je wel voor alle informatie die je ons gegeven hebt. We zijn je dankbaar, zonder jou hadden we deze reis nooit kunnen maken met Ajay en Sushil.

 

 

Gavin & Katherine, oktober 2016

 We have just returned from a two week trip to India and were happy and privileged to have Sushil Pant as our driver as we toured around.  My wife and I had spoken many times before the trip about how important our driver would be to the success of our trip and we couldn’t have been any happier with Sushil.  From the first night when he picked us up at the airport at 0130AM and helped me get a SIM card for my phone to when he dropped us back at the airport for our return flight, Sushil was nothing but polite, friendly, professional and an excellent safe driver.  He speaks very good English so communication was never an issue and he quickly understood the types of restaurants etc. we would prefer to stop at for lunch so we could be confident on the quality of food and not have to worry about getting any stomach problems!

 Our tour took us to Udaipur (we flew, he drove and met us there the next day) and then back to Delhi via Ranakpur, Deogarh, Barli, Pushkar, Jaipur, Agra etc. and Sushil always knew the routes and good places to stop for a break.  During the trip he would often point out attractions or wildlife (loved seeing monkeys on the drive from the airport to our hotel on the first night!) so the long drives passed quickly.

Sushils Toyota Innovo is very clean and in excellent condition.  I’m a tall guy, 6’2, and was always comfortable with plenty of room for our luggage in the back.

During the trip Sushil kept an ice box in the car filled with water, soda, beer etc. so we always had a cold drink available to us after a hot days sightseeing

We would most definitely recommend Sushils services and would be very happy to use them again ourselves if/when we return to India.

 

Gavin

 

 

 

Richard Price (UK), oktober 2016

I’ve just returned form another fantastic trip to India with Sushil.  He’s a great driver, organiser and companion and you’re completely safe in his hands.  This trip we drove to Lucknow, then up to the Hindu sacred site of Rishikesh, and on to the old British Hill Stations of Mussoorie and Shimla.  Round there we explored many off-the-beaten-track sites.  We then dropped down again to the plains to see some fantastic unknown Islamic/Hindu sites in Patiala, Thanasar, Panipat, Hansi, Hisar and Narnaul.  Returning to Delhi even there we explored some places that tourists never get to – for example the old British Mutiny Monument on Delhi Ridge and the magnificent Sultan Garhi’s Tomb in the outskirts.  These were really difficult to find but Sushil tracked them down.

The great advantage of travelling with Sushil is total independence and the ability to explore the hidden and less visited sites and parts of India – as well of course as the big name ones.  And Sushil is totally reliable in every way.

I thoroughly recommend him.

richard

 

 

 

Gladys & Brian, mei 2016

For a travel trough India my girlfriend and I were looking for a car and driver, which we found in the Drive India Company via their website. The company was recommended to us by friends we know from Holland and whom had have earlier experience in traveling trough India. We then got in contact with the owner mr. Sushil.

I can honestly say that we had a wonderful time in India. Our driver Ajay, the nephew of the owner, took us south from Delhi to see the the beautiful cities Agra and Jaipur, which have a great history. But even more splendid was when we went up north towards the mountains and the city named Rishikesh. The swim in the river Ganga was fantastic! 

Ajay is a very good and safe driver and next time traveling trough India I would especially ask for him. He is an honest driver who puts every effort in making our trip one to remember. He watches over you when having dinner from the street and tells you when paying to much.
And last, for example, he took us to a waterfall we could never have found on our own. It are these little things which created wonderful photos from a rememberable holiday. 

Therefore we want to thank Ajay especially but of course also the company who provided our trip wishes. It is a lovely family business which I would recommend anyone traveling trough India. 

 

Brian van de Camp

 

 Gladys & Brian, greating from Holland

 

 

Tanuja Maharaj

I have been in contact with Mr Sushil from 2005. I never had a problem with his services.  He is an excellent tour guid and also make sure that you get the best accommodation. I will recommend Mr Sushil to all my friends and family. 

Familie Bilo, december 2015

Een korte maar onvergetelijke reis door India december 2015
 
Wij hebben met zijn drieen (Wim 64, Wies 64 en zoon Tuur 26) een korte maar geweldige reis gemaakt met onze chauffeur Rakkesh ("Rocky") door met name Rajasthan. Via mail en app hebben we aanvankelijk contact gelegd en afspraken gemaakt vanuit Nederland met Sushil. Zoals afgesproken stond Rocky op tijd en helemaal klaar voor de rondreis bij ons hotel in Delhi.

 Rocky

De tocht ging naar Nawalgarth/Mandawa, Bikaner, Jaisalmer, Jodphur, Pushkar en Jaipur. Aanvankelijk zouden we met Rocky nog naar Udaipur, Bundi en Agra gaan, maar door omstandigheden zijn we eerder terug naar Nederland gemoeten. De reis met auto en chauffeur die aanvankelijk voor 17 dagen was gepland, duurde uiteindelijk maar 8 dagen.
 
Maar wat een zegen om een chauffeur als Rocky te hebben. Hij reed geweldig in het (althans voor ons) behoorlijk onoverzichtelijke verkeer, hij sprak goed Engels en wist ontzettend veel over de cultuur, politiek en de geschiedenis van zijn land. Onderweg was hem geen vraag te veel. Hij regelde de hotels in de gevraagde prijsklasse, hij regelde de boekingen voor de trein, hij legde desgevraagd contact met stadsgidsen, niets was hem te veel. Toen we onze reis moesten afbreken, zorgde hij er voor dat een gedeelte van het geld voor de door ons geboekte treinreizen en binnenlandse vluchten werd terugbetaald. Onze zoon reist nog 5 maanden verder door India, maar Rocky gaf hem zijn telefoonnummer en bezwoer hem hem te bellen als hij hem nodig mocht hebben. Mooier kun je het niet hebben.
 
vogeltempel
 
Rocky drong zich geen enkel moment op, maar stond desalniwettemin onmideelijk klaar als je hem nodig had. Zijn beminnelijkheid, maar ook zijn humor kende geen grenzen. Kortom een aanrader mocht je veilig en effectief door India willen reizen. Wij hadden ons reisplan vaststaan, maar in overleg met Rocky zijn er een aantal zinnige wijzigingen ter  plekke aangebracht. 
Wij gaan in het najaar terug, maar u raadt het al: we willen zeker weer via Sushil een chauffeeur en het liefst Rocky natuurlijk....
 
Voor meer informatie mail gerust
Wim Bilo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Marjolijn en Bianca, November 2015

Wij ( Marjolijn en Bianca) hebben gekozen om vier dagen op pad te gaan met een “driver” naar Delhi, Jaipur en Agra. Sushil heeft voor ons ook de hotels geboekt in Jaipur en Agra.

Na kennismaking met Sushil heeft hij ons overgedragen aan een collega, Bhaskar.

Het was geweldig om met Bhaskar op stap te gaan. Bhaskar is zeer kundig. En kan heel goed rijden. Wat op zich al een kunst is in India. Voor ons was de reis naar India een lang gekoesterde wens. Zeker Delhi is groot en druk en heeft heel veel impact. Wij hebben de fietstocht gedaan via Delhi by Cycle. Het is heel prettig dat na de fietstocht iemand op je staat te wachten en dat je niet op zoek moet naar vervoer.

Wij hadden een aantal zaken op ons programma staan. Maar door de begeleiding van Bhaskar hebben wij veel meer gezien en meegemaakt. Van een traditionele massage, ritueel in de monkey tempel tot aan een avond in een bar in New Delhi. Te veel om allemaal te benoemen. De chauffeur heeft de gave om er te zijn wanneer nodig. Maar kan ook zeer op de achtergrond zijn. 

Het hotel in Jaipur was geweldig. Een hele mooie bouwstijl en geweldige kamers met zwembad op het dak. Het eten was ook heel goed in het hotel. 

 

Hotel in Jaipur

 Na Agra en het bezoeken van de Taj Mahal zijn met het vliegtuig naar Rishikesh vertrokken.

Wij waren niet bekend dat Sushil oorspronkelijk uit Rishikesh komt anders hadden wij het volgende gedeelte van onze reis wellicht ook door Sushil laten organiseren.

Voor ons dus zeker een groot succes, top begeleiding. Enorm veel vrijheid en indien nodig staat de chauffeur 24 uur per dag voor je klaar. En voor de prijs hoef je het niet te laten.

The real colors of India, hebben wij zeker door de begeleiding van Bhaskar gezien.

 Mocht je meer informatie willen, geen probleem.

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Monkey Temple

Jaipur Monkey temple met Bhaskar

 

Carmelita Chote, april 2015

Wij hebben in april 2015 een rondreis gemaakt, vanaf Delhi naar het zuiden en
uiteraard Mumbai aangedaan.
Mijn moeder werd 80 jaar en heb deze reis zo goed mogelijk proberen voor te bereiden.  Namaste tours heefgoed meegeholpen om deze reis tot een succes te maken
 
Hun nauwkeurigheid en snelle reactie en
die aardige Sushil (absoluut niet opdringerig met het pushen om spullen te kopen)en een kundige gids en zo aardig  voor mijn oude moeder.Zeker een aanrader om mee in zee te gaan. 
Mijn naam is Carmelita Chote
Als u vragen heeft stel die gerust. 
 
groet, 
Carmelita 
 
 
Nico en Diaan

 

Sushil zelf hebben we niet gehad na even wachten kwam zijn broer Anil, Sushil had problemen met familie.

Zo zijn we met Anil op pad geweest.

Eerst 2 dagen Delhi  en na onze terugkomst van Varanassi nog 9 dagen.

Anil zien we als een vriend hij heeft ons goed verzorgd en gereden.

Een hele serieuze man maar na een paar dagen komt hij los.

We hebben mooie plaatsen met hem gezien hij rijdt goed en heb me geen moment onveilig gevoeld

Je kan hem alles vragen

In Okt gaan we weer met Anil oppad

 

Anil

 

 

Nico en Diaan

 

Familie Onnink (2014)

Wij, familie van 6 personen, hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn met deze club in zee gegaan.
E-mail en telefonisch onderhoud maken de beginafspraken nog helderder.
Het rijden met een 'driver' geeft een aantal zekerheden, maar het blijft je eigen trip. De driver blijft op de achtergrond als jij dat wilt, en kan een gids zijn waar dat nodig is.
Erg handig is zijn kennis van hotels, benoem je budget, en de driver kan zoeken naar een geschikte locatie.

 

Window

 


Wij hebben niet Sushil gehad als driver, maar een collega, dhr. Suresh, waar wij erg over te spreken waren/zijn. Een aimabele man, geen praatjesmaker of opdringerige gids, maar rustig en passend in onze kleine reisclubje.
je heb toch immers gedurende enkele dagen/weken met elkaar te maken.
Hij wist ons naar vele 'onbekende' locaties te brengen, en kon, wanneer nodig, ingezet worden bij wat kooptips of onderhandelingen.
Als foto's zijn bijgesloten een aantal beelden van een tempelcomplex in Bhir, niet in genoemd in de gidsen, maar wel erg indrukwekkend.

Zie je op tegen India, dan is deze driver (en een van zijn partners, waarvan wij dhr. Suresh uiterst kunnen aanbevelen) een rustpunt in de drukte en gids.
En voor de prijs hoeft u het niet te laten: voor een gezin is driver met auto (voor 6/7 personen) nagenoeg net zo duur als alles met trein, bus etc., alleen sneller en effectiever!

Wie wat meer informatie wil mag gerust contact opnemen:


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.